Ons process

How verloopt onze samenwerking?

Klaar met al dat gedoe, wij doen exact wat jij van ons vraagt zonder telkens aan de bel te trekken. Wij hebben na één gesprek al een duidelijk idee iver hoe jij wilt dat jouw website eruit ziet en wat er voor nodig is. Heb je later nog iets van ons nodig? Wij doen het gelijk, ook weer zonder gedoe.

Online in 5 stappen

Je wilt een website, hoe gaat dat nu? Met vijf eenvoudige stappen zetten wij jouw website online! Wij kunnen wekelijks 8 websites bouwen en online zetten, maar om dat te kunnen realiseren hebben wij een duidelijk plan nodig wat hetzelfde is voor iedere website om verwarring te voorkomen. Zo zijn wij op dit 5 stappen plan gekomen.

  • Stap 1: Eerste (advies) gesprek
  • Stap 2: Offerte versturen en ondertekenen
  • Stap 3: Bouwen van jouw website
  • Stap 4: Leveren en testen van de website
  • Stap 5: Publiceren van de website en afronden van het project

Stap 1: Eerste (advies) gesprek

Na dat je heel eenvoudig een offerte hebt aangevraagd via onze website, ontvang je automatisch een email met alle producten die wij aanbieden inclusief tarieven. Vervolgens nemen wij contact met je op en plannen wij een gesprek in. Dit kan telefonisch, via videochat of in het echt op ons kantoor.

Bij aanvraag van een offerte worden je gegevens automatisch opgeslagen.

Stap 2: Offerte versturen en ondertekenen

Op basis van ons gesprek stellen wij een persoonlijke offerte op en versturen die via de mail. In de mail staat een link inclusief uitleg over hoe je eenvoudig online kunt akkorderen. Akkoordverklaringen zijn bij ons op naam en niet alleen op bedrijfsnaam, houd daar rekening mee wanneer je de offerte akkoord verklaart.

Stap 3: Bouwen van jouw website

Nadat je de offerte als akoord hebt verklaart krijg je automatisch een mailtje waarin staat wat wij allemaal van jou moeten ontvangen. Denk hierbij aan logo's teksten of plaatjes. Wanneer wij deze bestanden van jou hebben ontvangen plannen wij het project en geven wij jou de data van de volgende stappen: begin, test fase en deadline.

Deadlines worden altijd overlegt, maar in principe staan onze websites binnen een week na begin van het project online en klaar om te testen.

De website bouwer heeft jouw wensen voor het design doorgekregen tijdens het eerste gesprk enw eet dan gelijk wat hij moet bouwen en hoe hij aan de slag moet gaan om 100% tevredenheid te garanderen.

Stap 4: Leveren en testen van de website

Wanneer de website klaar is sturen wij jouw een mail met een test-link van jouw nieuwe website. Hiermee kan je je website bekijken, testen en zelfs aanpassen. Ook krijg je een email over hoe je ons CMS Beheersysteem moet gebruiken of sturen wij iemand langs om dat in het echt even voor te doen.

Stap 5: Publiceren van de website en afronden van het project

Het testen is klaar en alles is naar wens. Nu kunnen we eindelijk de website publiceren. Wij stellen jouw domeinnaam in dat hij direct leidt naar jouw website. Snel, efficient en het vooral heel spannend. Een maand na het online zetten van jouw website nemen we weer contact met jou op over je tevredenheid. Ondertussen krijg je ook een automatische mail met een vrijwillige enquête over hoe je het vond om met ons te werken.

Benieuwd naar een in vijf stappen online gezette website? Bekijk wat voorbeelden

Ook zo snel een website nodig?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Binnen 24 uur reactie!