Backbone CMS

Het enige zakelijke CMS zonder gedoe.

Een website bouwen lijkt lastig, maar met Backbone CMS is zelfs voor de echte digibeet niks te lastig. Eenvoudig de content van je website maken of aanpassen, pagina's publiceren of op een timer zetten of zelfs downloadlinks maken voor bestanden die je wilt delen. Het kan allemaal met Backbone CMS.

Bepaal alles zelf, precies zoals jij het wilt

Niewe content of pagina, kies eenvoudig uit een van de vele content-elementen die Backbone biedt. Nog niet genoeg keus? Laat ons een plugin voor je maken.

Bekijk hiernaast een kort lijstje van een paar van de vele mogelijke content-elementen die je kunt plaatsen met Backbone CMS.

  • Grote & kleine titel
  • Tekst in Rich-format
  • Links & knopjes
  • Foto's fotogallerijen en -carousels
  • Icoon's met tekst
  • Filmpjes

Gemaakt door Syndesiweb, voor de klant

Eenvoud, vindbaarheid en kracht als kernpunten.

Wij hebben Backbone CMS gebouwd omdat wij vonden dat er nog geen CMS op de markt was dat exact deed wat wij nodig hebben. Niets was krachtig genoeg, en als het krachtig genoeg was was het niet snel genoeg. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om een CMS te bouwen wat snel is, eenvoudig en krachtig.

Bouwen

met eenvoud.

Bouw eenvoudig de content van jouw pagina met onze content-editor. Of pas het aan als je een foutje hebt gemaakt.

Onbeperkte pagina's

omdat je nooit genoeg kunt hebben.

Backbone CMS biedt de optie om een onbeperkt aantal pagina's te beheren en aan te publiceren.

Breid uit

om te gebruiken wat nodig is.

Dankzij Backbone CMS's handige plug-in feature kan je altijd uitbreiden naar meer functionaliteit of meer content-elementen.

Bouwen

Backbone CMS scheid alle stukjes van jouw website in content-elementen. Via een handig menu kan je rijen maken van 1, 2, 3 of 4 blokken. Klik je op een van die blokken, dan kan je daar content aan toevoegen.

Uitbreiden met plug-ins

Je kan makkelijk je website functionalitiet uitbreiden met plug-ins. Kleine bestandjes die je met een druk op de knop installeert in Backbone. Plug-in's kunnen onder andere niewe content-elementen toevoegen, functionaliteit over de hele website (bijvoorbeeld een plugin die detecteert of er gevraagd is naar cookies.) Plugins kan je downlaoden of direct installeren via de Backbone Plugin Winkel, maar je kunt natuurlijk ook eentje zelf maken of bij ons laten maken.

Meer weten over Backbone? Bekijk Backbone

Vidnbaarheid met Backbone CMS

Backbone CMS heeft een handige ingebouwde SEO feature, dit betekent dat je binnen Backbone voor iedere pagina zelf SEO onderdelen kunt aanpassen. Heb je hier geen zin in, dan doet Backbone zijn uiterste best om zelf uit te rekenen en in te schatten wat er allemaal nodig is om de pagina vindbaar te maken.

Ook heeft Backbone ingebouwde functies die websites echt behandelen als websites anno 2018, met moderne technieken zoals html-microdata en Google Analytics. In de content editor kan je kiezen om bijvoorbeeld een contact formulier neer te zetten wat direct met Google communiceert om de juiste data door te geven zoals openingstijden en adressgegevens.

Niet alleen wij gebruiken Backbone CMS

Niet alleen wij gebruiken Backbone CMS, maar wij delen ook ons mooie CMS met andere slimme webdesigners. Zij hebben dezelfde toegang als wij tot het CMS en samen met hen werken wij aan Backbone om het elke dag beter en sneller te maken.

Maar ook jij kan hier aan meehelpen. Binnen Backbone zit een knop waar je op kunt klikken als je er echt niet meer uit komt. Zien wij een probleem, dan helpen wij jou niet alleen direct maar zorgen wij er ook voor dat dit probleem niet vaker voor zal komen. Met ieder probleem komt een niewe oplossing voor de eerst volgende update.

Maandelijkse updates

Iedere maand komen wij met een nieuwe update, al is het een kleine nieuwe feature. Wij vinden dat Backbone telkens beter en beter moet worden. Heb jij geen zin om iedere maand te updaten? Dat mag, dit kan je uitzetten en met grote updates krijg je alleen een mailtje. Kies je er dan voor om toch te updaten hoef je alleen binnen Backbone deze update aanzetten.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk wat voorbeelden

Ook zo'n krachtig CMS nodig?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Binnen 24 uur reactie!