Over ons

Leer Syndesiweb kennen!

Wie zijn wij?

Syndesiweb is een online marketing bureau gevestigd in Groningen, opgestart door Ionas Skopelitis-Scholte. Op dit moment hebben wij één vaste werknemer (of eigenlijk eigenaar) en werken we veel samen met freelancers of andere zelfstandigen, vandaar ook de wij-vorm.

Gestart op de slaapkamer van Ionas, met veel gemiste lesuuren op school en een grote droom, is Syndesiweb ontstaan. Begonnen met een aantal kleine websites, en voornamelijk administratie- of beheersystemen begon Syndesiweb een beetje vaart te nemen. Inmiddels zijn wij een eigen kantoorruimte aan het verbouwen om binnekort klanten op locatie te kunnen helpen en hebben we talloze samenwerkingen met fotografen, grafisch designers en marketeers. In samenwerking met deze mensen, en met onze passie en drijfveer werken wij elke dag enthousiast samen om zo onze klanten naar succes te brengen.

Wat doen wij?

Syndesiweb bouwt mooie websites, met een doel. Zo bouwen wij goed vindbare websites of stellen wij jouw adwords campagne in. Daarnaast werken wij graag samen met jou en bieden wij nieuwsbriefsystemen, blogsystemen, webshops, webteksten, hosting en nog veel meer. Ook hebben wij zelf een krachtig CMS geschreven wat wij voor onze websites gebruiken, met krachtige uitbreiding voor webshops.

Hoe werken wij?

Wij helpen klanten door hun vindbaarheid, bereikbaarheid en doel op het internet te verbeteren. Met krachtige websites worden onze klanten snel gevonden door échte bezoekers en met slimme marketing met Google Adwords zijn onze klanten zichtbaar over het hele internet. Verder hebben wij adviseurs die onder andere over social media marketing advies kunnen uitbrengen of tekstschrijvers die efficiente webteksten kunnen schrijven om het doel van je website ook over te brengen.

Wat gebruiken wij?

Om eficient te kunnen werken hebben wij uiteraard krachtige programma's nodig, we zijn nota bene een internet bedrijf, niet alles gaat op papier. Hier een aantal programma's die wij voornamelijk gebruiken.

  • Backbone CMS voor krachtige websites
  • Atom voor ingewikkeld programmeerwerk
  • WinSCP voor makkelijke FTP-verbinding
  • Snelstart voor de boekhouding
  • Mollie voor onder andere betaallinks en webshops

Contact

Neem contact op met ons! Dat vinden wij leuk.

Syndesiweb

De Sitterstraat 13
9721 ET, Groningen
(+31) 6 18435547
info@syndesiweb.nl

Benieuwd naar ons werk? Bekijk Voorbeelden