Website op maat

Wij maken jouw website helemaal zoals jij dat wilt!

Het is erg moeilijk om als ondernemer de juiste persoon te vinden om jouw website te maken. Je wilt namelijk dat jouw website helemaal wordt zoals jij het wilt. Met syndesiweb kun je stoppen met zoeken, wij maken namelijk jouw website exact zoals jij in gedachte had. Heb je nog geen idee over hoe de website eruit moet zien of wil je een deskundige die jouw website maakt op basis van jouw benodigheden? Dat is geen probleem, bij Syndesiweb kunnen wij ook je website ontwikkelen naar hoe wij denken jouw klanten het beste te kunnen bereiken.

Wat krijg ik?

 • Je eigen domeinnaam
 • Professionele website
 • Jouw teksten geschreven
 • Geschikt voor alle devices
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Statistieken met Google Analytics
 • Eenvoudig Beheer
 • 24/7 Support
 • Voor de techneuten
 • Ruime opslagdata
 • Eigen Mailbox (+Email adressen)
 • SSL-Certificaat
 • Onbeperkte database opslag

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Binnen 24 uur reactie.


Prijzen

Particulier

2-4 pagina's
Vanaf

€220,-

MKB / Starter

5-10 pagina's
Vanaf

€530,-

Zakelijke Website

15-30 pagina's
Vanaf

€1240,-

Grote Onderneming

60+ pagina's
Vanaf

€2950,-

Let op! Deze prijzen zijn rijchtprijzen en kunnen afwijken van de eindprijs.

Hosting

Al onze websites worden bij ons gehost om veilig en snel onderhouden te worden. Voor deze hosting hanteren wij €126,- per jaar of €12,50 per maand.

Eigenschappen

 • 2.0GB webspace
 • 40GB flexiebele mailspace
 • 1 Domeinnaam
 

Een goede website

Professioneel webdesign is niet alleen een goede website ontwikkelen, maar ook verder kunnen denken. Bij Syndesiweb kijken wij niet alleen naar hoe we jouw huisstijl gaan toepassen op een website, maar bouwen wij de website met jouw klanten en doelgroep in gedachten. Een gemiddeld persoon neemt 2 tot 3 seconden om te bepalen of jouw website nuttig is. Wij zorgen ervoor dat jouw website gebruikersvriendelijk is, met een duidelijke navigatie en een aantrekkelijke uitstraling. Wij kijken goed naar jouw bedrijf en overleggen graag met je over jouw klanten. Wat wil je precies overbrengen en wat verwacht de klant van jou? Zo kunnen wij jouw website optimaal ontwikkelen.

Eigen design?

Heb je een eigen ontwerp en zoek je iemand die dat ontwerp om kan zetten naar een mooie draaiende website? Of heb je al een template en zoek je iemand die functionalitiet kan bouwen in jouw ontwerp? Ook dan kan je bij Syndesiweb terecht.

SEO

Syndesiweb zet SEO altijd op een. Dat wil zeggen dat wij jouw website altijd ontwikkelen met het streven dat hij zo hoog mogelijk komt te staan in google. Goed gevonden worden in google is essentieel voor je klantenbereik en met onze technieken en moderne programmeerwerk scoort je website veel hoger.

Jouw website in 6 stappen online

Overleg

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen sturen wij jou een email of bellen wij jou om een aspraak te maken, of om ter plekke te overleggen voor de benodigheden voor de website. Wij stellen vragen over jouw bedrijf, jouw klanten, jouw beleid, tarieven en service maar ook vragen wij jou hoeveel pagina's je denkt nodig te hebben, wat voor functionalitieten je allemaal verwacht, etc. Voorafgaand ons gesprek krijg je een email waarbij je de brochure kunt donwloaden om je voor te kunnen bereiden voor het gesprek.

Ontvangst Offerte

Na ons gesprek stellen wij nauwkeurig een offerte op en sturen wij die via de mail naar jou toe. Ben je tevreden en ga je akkoord met de offerte, dan kan je op de link (meegestuurd in de mail) klikken, en de offerte accorderen.

Goedkeuring van het ontwerp

Wij gaan meteen aan de slag met het ontwerpen van de website. Wij maken een concept met één pagina om de grote lijnen wan het ontwerp te presenteren. Dit sturen wij naar jou op voor goedkeuring. Is het door jou goedgekeurd, dan gaan wij verder met het ontwikkelen.

Ontwikkelen van de website

Wanneer wij het ontwerp hebben, gaan wij verder met het ontwikkelen van de website. Wij houden nauw contact en sturen eventueel een email met verdere vragen over je bedrijf of klanten om de teksten goed te kunnen schrijven en om een duidelijke structuur aan te leggen.

Testen van de website

Wanneer de website klaar is sturen wij een testlink van de website naar jou en kan je de website goed bekijken. Werkt alles zoals je in gedachten had, en klopt alle informatie?

Oplevering van de website

Als het testen klaar is en goedgekeurd is, maken wij ales in orde voor het opleveren. Wij bestellen de domeinnaam, regelen alles voor het SSL certificaat en koppelen wij alles aan een plekje op onze server. Is dat gereed, dan zetten wij de website online en kan jij genieten van je mooie nieuwe website.

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Bekijk Voorbeelden

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

en ontvang binnen 24 uur reactie!