Schrijvers

Jouw teksten, met het juiste doel.

Je wilt iets uitleggen maar hebt er niet helemaal de woorden voor? En hoe vertaal je dit naar een tekst die ook nog eens de meeste bezoekers trekt? Onze schrijvers kunnen dit, zij zijn getraind in het schrijven van allerlei digitale content. Van SEO-teksten en advertenties tot blogs en nieuwsbrieven, bij ons kan het.

Jouw teksten geschreven

Teksten en websites hebben een bijzondere relatie met elkaar, ze kunnen je conversie omhoog krikken of juist alle bezoekers wegjagen. Daarom schrijven wij jou webteksten met het doel klanten te trekken en om je conversie een boost te geven. Met een moderne en creatieve schrijfstijl garanderen wij positieve reacties op je website.

Jouw Tekst Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

SEO

Een goede webtekst speelt in op de bezoeker en de zoekmachine, een normale tekst is toch wel wat anders. In plaats van alleen informatie neerzetten voor de bezoeker om te lezen zorgen wij ervoor dat de tekst de bezoeker trekt en ook aansluit op de eisen die een zoekmachine stelt om goed gevonden te worden.

Wat krijg ik?

  • Klantgerichte teksten
  • Conversiegerichte teksten
  • SEO-gerichte teksten
  • Moderne en creatieve schrijfstijl
  • Verkopende teksten

Dat kan ik toch ook zelf?

Zelf geschreven teksten door bedrijven zijn goed, en ze leggen alles mooi uit, want wie kan nou beter vertellen over het bedrijf dan het bedrijf zelf? Echter versterken zelf geschreven teksten het doel van de website niet. Ze zijn te complex, te kort of juist te lang, saai of houden helemaal geen rekening met het aller belangrijkste aspect van een website van tegenwoordig: SEO en conversie. Daarom raden wij aan dat je je teksten in ieder geval laat checken door een professional, wij weten of je tekst de doelen gaat bereiken waar die voor bestemd is.

Hoe gaan wij te werk?

Eerst gaan wij met jou in gesprek en analyseren wij samen wat er allemaal nodig is. Tijdens dit gesprek maken wij een aantekeningen en bespreken wij met jou de kernwoorden van elke tekst. Meestal hebben wij voldoende informatie na het eerste gesprek maar soms bij complexere teksten plannen wij een of meer vervolg gesprekken in. Hierna gaan wij te werk. Wij schrijven alle teksten zorgvuldig en houden jou op de hoogte met elke nieuwe stap die wij maken.

Ik heb al een website maar nog geen teksten

Dat is geen probleem, Syndesiweb schrijft ook teksten voor websites die niet door ons zijn gemaakt of al bestaande websites die een opfrisser nodig hebben. Ook geven wij advies over een gebruikersvriendelijke menustructuur en maken wij een analyse van je bestaande website en structuur.

Benieuwd naar onze webteksten? Bekijk onze websites

Professionele webtekst laten schrijven?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Binnen 24 uur reactie! Precies weten wat wij te bieden hebben. Hierbij krijg je ook een flyer over onze webdesign service en uitleg over SEO teksten.