Hosting

Voor maar €126,- per jaar!

Wij vinden het allemaal erg makkelijk wanneer alles vanzelf gaat. Bij Syndesiweb hebben wij het perfecte alles-in-één plan voor jou. Laat je bij ons een website bouwen, dan krijg je voor een vast en scherp tarief hosting, onderhoud en service in een! Als extra bonus bij on alles-in-één pakket krijg je ook extra cloud storage, zodat je altijd een backup van jouw bestanden online hebt!

Wat krijg ik?

  • 2.0GB webspace
  • 4GB flexiebele mailspace
  • 1 Domeinnaam
  • 50 Subdomeinen
  • 1 SSL Certificaat
  • Veilig Database verkeer
  • Automatische Webscripts
  • Mogelijkheid tot uitbreiding
  • Dagelijkse backups

2.0GB Webspace

2 hele gigabytes webspace, dat is aanzienlijk meer dan andere aanbieders. Bij syndesiwebwillen wij dat jij zoveel mogelijk webspca hebt om jezelf online neer te zetten. Opslag ruimte zou je niet moeten weerhouden van jouw content online zetten. En met onze scherpe tarieven voor uitbreiding zal er niets meer zijn om jou te weerhouden.

 

Dagelijkse Backups om jouw content veilig te stellen

Syndesiweb zorgt altijd voor een betrouwbare plek om gegevens op te slaan, want veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons op de eerste plaats. Het verlies van gegevens is het ergste wat je kan overkomen. Daarom maken wij dagelijks een backup van jouw webspace, zodat je tot 10 dagen terug, jouw content kunt terugzetten. Ook van je database wordt een goede backup gemaakt wan ook de gegevens van jouw bezoekers moeten veilig gesteld worden. Wij beschermen jou, je bezoekers en je website van alle mogelijke risico's.

Veilig database verkeer

Jouw gegevens zijn bij ons altijd veilig, dus ook die van je bezoekers. Privacyvescherming is essentieel in de online wereld van tegenwordig, waardoor wij alles met encryptie beveiligen. Zelfs jouw persoonlijke data die je niemand anders wilt laten zien, hebben wij geencrypt zodat alleen jij het kunt bekijken.

Automatische Webscripts zodat we niet bezig blijven

Als je regelmatig iets moet uitvoeren op jouw website, zoals een standaard mailtje naar je klanten, of een betalingsherrinering? Jij hoeft dat zelf niet meer te regelen, geef bij ons aan wat je wilt en wij zetten ons automatische webscript ter werking en nemen de last van jou over.

SSL Certificaat het bekende groene slotje

Wij vinden het belangrijk dat ook jouw bezoekers weten hoe veilig het is om jouw website te bezoeken. Het bekende groene slotje straalt namelijk vertrouwen uit, maar wat is het eigenlijk? Het is een certificaat dat aangeeft dat de website die je klant bezoekt, daadwerkelijk behoort tot de eigenaar van de website. Dit is om nep-sites (phishing) te voorkomen. Met syndesiweb ben je dus niet alleen veilig, maar laat je het ook zien en zo zijn je bezoekers ook gerust gesteld.

Uitbreidings tarieven

Basis

2.0GB webspace

€10,50

/maand Meer Informatie

Basis Plus

5.0GB webspace

€20,-

/maand Meer Informatie

Pro

12.0GB webspace

35,-

/maand Meer Informatie

Pro Plus

20.0GB webspace

€50,-

/maand Meer Informatie

Neem contact op voor advies en het uitbreiden van jouw pakket.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

en ontvang binnen 24 uur reactie!